Beste patiënten,

Met trots en blijdschap kan ik u mededelen dat de toekomst van tandartspraktijk Minerva is verzekerd.

Per 01.01.2020 treedt Marloes de Crom-Coolen officieel toe tot de maatschap Minerva Tandartsen en spreekt daarmee het voornemen uit de praktijk in de toekomst voort te zullen zetten nadat ik de pensioengerechtigde leeftijd heb bereikt over enkele jaren.

In de tussenliggende jaren zullen we samen voor uw tandheelkundig welzijn zorgen en is er voldoende tijd om mijn kennis en kunde met haar te delen.

Ik heb Marloes de afgelopen jaren leren kennen als een sympathieke jonge vrouw die oprecht en leergierig is en het belang en welzijn van de patiënten hoog in het vaandel heeft staan. Haar prettige omgang met patiënten en personeel hebben mij het vertrouwen gegeven dat zij de komende jaren een fijne collega is en in de jaren daarna een waardige opvolgster.

Marloes de Crom-Coolen is in 1989 geboren in Keldonk waar zij met haar broer en zus is opgegroeid. Haar middelbare school bezocht ze in Veghel waarna ze haar studie Tandheelkunde voltooide in Nijmegen.

Inmiddels is zij getrouwd met Wilco, die uit Knegsel afkomstig is. Samen zijn ze de trotse ouders van zoon Wout en wonen ze in Veldhoven.

Met vriendelijke groeten,

Henry Wissing